ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ 04/09/2016

 

Α.Σ. 04.09.2016 Η ΑΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

 

ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

Αρτέμης Σώρρας: Καλημέρα αγαπητοί μου συνέλληνες, είναι αναγκαίο να δηλώσω κάτι πολύ συγκεκριμένο και να προειδοποιήσω τόσο εσάς όσο και τους άλλους. Από το 1985 έχουν γίνει άσχημες συμφωνίες και όχι μόνο, αλλά μιλάω γι’ αυτήν από το 1985, κατά της Ελλάδας και κατά του Ελληνικού μου Έθνους με Ρώσους αξιωματούχους, με Τούρκους αξιωματούχους και με Έλληνες προδότες αξιωματούχους όπως πάντα βέβαια, δεν έχουμε και τίποτα άλλο εμείς τουλάχιστον μέχρι τώρα στην χώρα μας. Αλλότρια σχέδια να μοιράσουν την Ελλάδα, ψεύτικα χαρτιά και συμφωνίες χωρίς το Έθνος. Αλλότριοι και αλλογενείς εχθροί της Ελλάδος και του Ελληνισμού. Όλα αυτά έχουν γίνει και σήμερα είναι για να εκτελεστούν.

ΝΙΩΘΟΝ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αν δεν τους βγει ο Έβρος που από εκεί σχεδιάζουν να μπουν, αν δεν τους βγει, γιατί είναι και πολλοί παράγοντες τώρα που αλλάζουν τα σχέδια τους κάθε μέρα από την παγκόσμια σκηνή μέχρι και την Ελλάδα μας, θα το κάνουν από νησί. Κάπου έχουν στοχεύσει να κάψουν την σημαία στην Ελλάδα και να μπουν από ένα νησί. Να μπουν από ένα νησί γιατί ξέρουν ότι η αλλαγή έρχεται, την νιώθουν. Νιώθουν τα πάντα. Νιώθουν τις ασπίδες να κόβονται. Δεν θα έχουν ασπίδες πια. Οπότε προσπαθούν να σου δώσουν μια χώρα με πρόβλημα και με γεωστρατιγηκό πρόβλημα και με γεωπολιτικό πρόβλημα αλλά και με τον δήθεν Τούρκο. Και όπως έχω πει Τούρκος δεν υπάρχει από το 1907 ονομάστηκε Τούρκος είναι Οθωμανός και μάλλον ούτε Οθωμανός είναι Χαζαρομογγόλος σε ένα κράτος το οποίο είναι σ’ αυτήν την θέση στην δικιά μου γη στην των προγόνων μου που λέγεται Ιωνία και δεν είναι κράτος είναι εταιρεία. Αυτό έχουν στοχεύσει να κάνουν.

ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

Τους προειδοποιώ ότι πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια τους και να κοιτάξουν να μην κάνουν τόσο μεγάλη ζημιά γιατί δεν θα μπορέσουν να συμμαζέψουν τίποτα ενώ τώρα μπορούν να συμφωνήσουν άλλα πράγματα να μπούνε σε μία άλλη στρατηγική και πολιτική να σταματήσουν ότι κάνουν γιατί μπορεί να μην είναι ενημερωμένοι, οι ασπίδες τους σιγά σιγά κόβονται και ουσιαστικά θα γίνει από κατώτερες ιεραρχίες αν γίνει οτιδήποτε το οποίο μετά θα έχει τον ασυμμάζευτο.

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΦΟΥΣΚΕΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ

Βέβαια στην παγκόσμια διαδικασία προσπαθούν να κάνουν και κάτι μεγάλο στην Αμερική. Δηλαδή ουσιαστικά το έχουν ήδη σχεδιάσει, δεν ξέρουν πότε θα το εκτελέσουν, για να συμμαζέψουν ακόμα πιο πολύ τον κόσμο με άλλους τρομοκρατικούς νόμους ότι δήθεν κάποιος σκότωσε τον πρόεδρο της Αμερικής ή σκότωσε κάποιον αξιωματούχο που πάει για πρόεδρος της Αμερικής.

Φυσικά χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά η Αμερική έχει πάρα πολλά μυαλά, έχει πραγματικά ανθρώπους με νόηση με πολιτική και δεν πιστεύω ότι το βήμα της Αμερικής είναι η κυρία Χίλαρη Κλίντον και ο κύριος Τραμπ ο οποίος έχει 3 πτωχεύσεις στο Μανχάταν, τον τρέχουν σαν τον Τζέι Πι Μόργκαν που όταν πέθανε είχε μόνο ένα διαμμερισματάκι στο Μανχάταν με δόσεις και εκείνο. Μας έχει συνηθίσει σε φούσκες η Αμερική. Καλά θα κάνουν να σκεφτούν πολύ σοβαρά όλα αυτά τα πράγματα. Τελειώνουν τα ψέματα, τελειώνουν τα ψεύδη, οι φούσκες, τα Χολυγουντιανά σενάρια και θα πρέπει να είναι πιο σκεπτόμενοι.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Ελληνικέ λαέ και άνθρωπε πρέπει να ξέρεις τι συμβαίνει, φτάνει μέχρι εδώ. Πρέπει να κάνεις γρήγορα να ενωθείς να σταματήσουν όλα αυτά τα σενάρια που είναι εις βάρος σου.

Τους λέω σε όλους ακόμα και στους απέναντι τους αντίπαλους οι οποίοι νομίζουν ότι είναι κρυμμένοι, δεν είναι κρυμμένοι, τους βλέπουμε όλους, ξέρουμε τι είναι ο κάθε ένας, τι έχουν σχεδιάσει, που πάνε.

Να μην κάνουν τίποτα από όλα αυτά, να αλλάξουν τα σχέδια τους και να περιμένουν ή να έρθουν σε εμάς να αρχίσουμε εμείς να τους προστατεύουμε και να μην φοβούνται τίποτα γιατί αλλάζουν τα πράγματα και η αλλαγή έρχεται πάρα πολύ γρήγορα και είναι πάρα πολύ άσχημο να σας βρει απέναντι από αυτήν την αλλαγή. Πρέπει λοιπόν να έρθεις ή με την αλλαγή που είναι της ύπαρξής σου ή να σταματήσεις να βγάζεις όλα αυτά τα σενάρια που δεν θα σε βγάλουν πουθενά αλλά θα ταυτοποιήσουν όλα αυτά τα άσχημα που έχεις κάνει τόσα χρόνια και που συνεχίζετε δολίως να τα κάνετε νομίζοντας ότι δεν τα βλέπει κανείς και ότι τελικά ο κόσμος είναι τόσο χαζός όσο εσείς πιστεύετε, όχι ο κόσμος έχει αλλάξει και θα αλλάξει.

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΝΟΗΣΗ

Αλλάζουν οι συχνότητες, αλλάζει η νόηση. Ο κόσμος αρχίζει και αντιλαμβάνεται μπορεί να φοβάται άμα το θέλετε αλλά ξεπερνάει τον φόβο του σιγά σιγά και αναζητά από όλους την αφύπνισή σας. Να φύγετε από τις φοβίες σας να αφήσετε τις ενοχές σας να καταλάβετε τι συμβαίνει γρήγορα και σας τα λέω αυτά για να κινηθείτε πολύ πιο γρήγορα να ενωθείτε όλοι γρήγορα σε όλες τις χώρες και στην Ελλάδα να αντιμετωπίσουμε από κοινού όλη αυτήν την λαίλαπα όλο αυτό το ψεύδος όλη αυτήν την δολιότητα και τα σχέδια του αφανισμού που ετοιμάζουν για μας. Ήδη έχουν χιλιάδες σχέδια, σχέδια στην διατροφή μας, δηλητηριασμένο νερό, δηλητηριασμένο φαγητό αέρα που αναπνέουμε τα πάντα. Μπορούμε εμείς να το αντιμετωπίσουμε και να το λύσουμε δεν μπορεί κανένας άλλος. Αυτοί μπορούνε να παράξουν μόνο όλα αυτά που παράγουν δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Εμείς θα πρέπει να αλλάξουμε το android.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Αγαπητοί μου συνέλληνες συστράτευση. Ενωθείτε γιατί από την Ελλάδα θα είναι το δείγμα γραφής για όλο τον πλανήτη.

Μην πείτε δεν το ξέρατε!!!

Γι’ αυτό σας ενημερώνω κομμάτι κομμάτι.!!!

Ξέρετε

Έμαθες;

Πράξε Οργανώσου Ενώσου

δεν έχεις άλλη λύση

Η λύση είναι να ενωθείς στην Ελλήνων Συνέλευσις για την πραγματική Δημοκρατία. Την Δημοκρατία που έχει Δημόσια Διοίκηση και δεν έχει κόμματα τα ξενόφερτα των δήθεν υπηρεσιών όπου σε όλες τις υπηρεσίες από τα 10 μέλη τα 7 δουλεύουν για το αόρατο δυναστευτικό καθεστώς και τα 3 υποτίθεται ότι κάνουν χρήση της υπηρεσίας.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς μόνο στην ένωσή μας όλοι μαζί.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

ΠΑΜΦΥΛΟΣ FB: https://www.facebook.com/pg/pamfylos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:   https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:                    https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ